V Semiču ustrelili 31-letnega moškega

Foto: EPA
Foto: EPA
Policisti novomeške policijske uprave preiskujejo sinočnji strelski obračun, v katerem je bil ubit mlad moški. Ustrelil naj bi ga 16-letnik.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 22. uri je v Sovinku na območju Črnomlja prišlo do streljanja, o katerem so bili najprej obveščeni dežurni na številki 112,  ki so o dogodku obvestili še policiste.

Policisti in reševalci so v naselju našli ustreljenega 31-letnega domačina, ki mu ni bilo več pomoči. Policistom se je že na mestu dogodka predal domnevni storilec, star komaj 16 let.

Policisti so v nadalnji preiskavi prijeli še dva osumljenca, stara 21 in 24 let; kdo je sprožil usodni strel, bo pokazala preiskava.

Vsi trije osumljenci so v policijskem pridržanju, preiskava dogodka še vedno poteka. Zaradi interesa preiskave policisti tudi ne dajejo dodatnih informacij. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • Mene bolj zanima preiskava kako je mladenič (katerikol od teh treh že to je) sploh prišel do orožja. in pa …

  • 18:37 30. Avgust 2015.

    Zlo lepo bi bilo , da so se med sabo cigići ! Eden manj !

  • 14:25 29. Avgust 2015.

    Se vidi, da prej dozorijo saj pri petnajstih vozijo avtomobile in pri šestnajstih že streljajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.