Izbruhnil velik požar, hotel je povsem uničen

Foto: Jure Godler Požar, Šentjur pri Celju. Foto: Jure Godler Požar, Šentjur pri Celju. Foto: Jure Godler Požar, Šentjur pri Celju. Foto: Aleš Petek Požar, Šentjur pri Celju Foto: Jure Godler Požar, Šentjur pri Celju. Foto: Aleš Petek Požar, Šentjur pri Celju
Zagorel je nekdanji hotel.
Oglej si celoten članek

V Šentjurju pri Celju je okoli polnoči zagorelo v objektu nekdanjega hotela Žonta. Na kraj so bili napoteni policisti, ki so kraj zavarovali, požar pa so pogasili gasilci PGD Šentjur, Lokarje, Slivnica, Dramlje, Ponikva, Kalobje in Prožinska vas. Po prvih ugotovitvah je uničen objekt v velikosti 60 x 50 metrov. V požaru ni bil nihče poškodovan, nastala je materiala škoda.

Policijo so o požaru obvestili nekaj minut pred polnočjo, policisti in kriminalisti pa bodo danes, ko bodo razmere varne, opravili ogled kraja požara, so sporočili s Policijske uprave Celje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:20 3. Junij 2022.

    Vročina in človeški faktor bodo prispevali tisto, kar naravi ne bo uspelo uničiti. Noro, vroče poletje bo....jeseni pa mrk.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.