V Simbiozi kljub ropu nadaljujejo z delavnicami

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Danes bodo izvedli delavnice v treh terminih, preostale predvidene delavnice pa bodo nadaljevali tudi marca.
Oglej si celoten članek

V medgeneracijskem centru Simbioza bodo že danes nadaljevali delavnice. V noči na sredo so jih namreč obiskali nepridipravi ter jim pokradli računalnike in računalniško opremo. 

"V teh težkih časih smo hitro prepoznali solidarnost številnih ljudi. Veseli smo, da se je na nas obrnilo veliko posameznikov in podjetij. Tudi z njihovo pomočjo smo postavili zasilno računalniško učilnico, tako da nam bo uspelo tisto, kar se je ob ropu zdelo nemogoče – nemoteno bomo nadaljevali svoje poslanstvo in pomagali starejšim," so zapisali v sporočilu za javnost. 

Tako bodo še naprej neprekinjeno pomagali starejšim pri vpogledu in spreminjanju podatkov o njihovih nepremičninah ter jih uvajali v svet računalništva, interneta, elektronske pošte in uporabnih programov. 

Če vas zanimajo delavnice in termini, si oglejte njihovo spletno stran

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.