V Šiški padala drobna toča

Foto: Arso
Foto: Arso
Padavine v osrednji in južni Sloveniji. Iz Šiške v Ljubljani poročajo o drobni toči.
Oglej si celoten članek

Po že skoraj poletnih temperaturah sredi preteklega tedna smo za vikend dočakali ohladitev s plohami. Iz Šiške v Ljubljani bralka poroča o drobni toči.

Krajevne padavine, deloma kot nevihte, lahko po napovedih Agencije RS za okolje (Arso) pričakujemo tudi ponoči in jutri, ko se bodo čez dan okrepile nad večjim delom Slovenije.

Temperature bodo podobne kot za vikend. Za jutri Arso napoveduje najnižje jutranje temperature med 5 in 11 stopinjami, najvišje dnevne od 10 do 18 stopinj Celzija.

Če imate fotografije toče, nam jih pošljite po spodnjem obrazcu!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:32 21. April 2013.

    Žabarji, sodraaaaa!!!! na toča, budale!!

  • 21:58 21. April 2013.

    Pa kaj si ja nor, v Ljubljani da je padala toča !! Kako si sploh upa ?!ssZa to so sigurno …

  • 19:34 21. April 2013.

    Sodra je padavina v trdem stanju, ki nastaja v oblakih - to so bele neprozorne kroglice in redko kopastih oblik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.