V Slovenijo tihotapila povoženega srnjaka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenka je na Hrvaškem zbila srnjaka in ga želela v prtljažniku pretihotapiti v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli devetih zvečer so na mejnem prehodu Rupa (na slovenski strani Jelšane) pozornost hrvaških policistov pritegnile poškodbe na sprednjem delu avtomobila Renault Clio s slovenskimi tablicami. Carinikom so zato svetovali temeljiti pregled.

Ti so v prtljažniku avtomobila 58-letne Slovenke našli mrtvega srjaka. Izkazalo se je, da je Slovenka na Hrvaškem zbila srnjaka, tega pa ni prijavila policiji, ampak se je žival odločila odpeljati v Slovenijo, poroča hrvaški Večernji list.

Zaradi tihotapljenja okoli 20 kilogramske poginule živali Slovenko čaka kazen zaradi prekrška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.