V slovenskem morju našli truplo

Foto: Profimedia
Šlo naj bi za pogrešanega 36-letnega moškega.
Oglej si celoten članek

Gasilci so danes popoldne iz morja pred potniškim terminalom v Kopru dvignili črn Renault clio, v katerem je bilo moško truplo. To so potrdili tudi na koprski policijski upravi, kjer drugih podrobnosti niso razkrili. Neuradno naj bi v avtu v morju umrl 36-letni Koprčan, ki so ga pogrešali od konca marca, poročajo spletne Primorske novice.

Kot poročajo Primorske novice, so avto v morju našli strokovnjaki podjetja Sirio, ki v prvem luškem bazenu s plovilom, na katerem imajo zmogljiv mnogosnopni sonar, opravljajo meritve plovnih poti.

Ker so jih opozorili, da bi lahko bilo v morju vozilo, s katerim se je pred dnevi odpeljal pogrešani Koprčan, so bili še posebej pozorni. Na sonarju je bilo vozilo razločno videti. O najdbi so obvestili upravo za pomorstvo, od tam pa policiste, navajajo Primorske novice.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:32 17. April 2020.

    pa verjetno ga bodo jutri zapisali, kot umrlega od korone - debili

  • 20:39 16. April 2020.

    A bo jutr na seznamu umrlih zarad bacilčka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.