V smrt zaradi prehitre vožnje

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Neprilagojena hitrost je vzrok za petkovo smrtno nesrečo motorista na cesti Novo mesto - Dolenjske toplice izven naselja Jurka vas.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali v petek zvečer, se je v petek nekaj minut po osmi uri zvečer na cesti v Jurki vasi v občini Straža zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen motorist.

Iz PU Novo mesto so sporočili, da je 44-letni motorist iz okolice Novega mesta pri vožnji motorja iz Vavte vasi proti dolenjski prestolnici zaradi neprilagojene hitrosti oplazil svetlobno prometno signalizacijo, izgubil kontrolo nad motornim kolesom in padel po vozišču.

Hudo poškodovanega motorista so z vozilom nujne medicinske pomoči odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi poškodb umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.