V Soči našli truplo

Foto: Profimedia
Glede trupla je policija dobila obvestilo s strani občana.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Nova Gorica je dopoldne prejela obvestilo, da so občani v reki Soči v mreži, nameščeni ob koncu Velikih soških korit pri vasi Soča, opazili truplo. Popoldne so potrdili, da gre za 23-letnega poljskega študenta, ki so ga iskali od sobote, ko je padel v reko. Mreža je le dobrih 100 metrov oddaljena od mesta nesreče.

Na kraj so napotili policiste in gasilce, ki bodo truplo potegnili iz vode. Identiteto najdenega bodo v postopku potrjevali v prihodnjih dneh.

Poljak je skupaj s štirimi znanci različnih narodnosti, študenti iz študentske izmenjave, v soboto okoli 14. ure odšel iz kampa Korita v kraju Soča proti Lepeni. Okoli 17. ure so prispeli v bližino Velikih soških korit, kjer so se ustavili.

Poljak je sestopil s poti do roba skale nad kanjon Soče, kjer je izgubil ravnotežje in omahnil preko skalnega previsa v reko. Po padcu je še nekaj deset metrov plaval po kanjonu, nato pa izginil. Njegovi sopotniki so poklicali na pomoč in že v soboto je stekla iskalna akcija.

Policisti in reševalci so pregledovali območje nizvodno od mesta padca v reko. Kljub intenzivnemu iskanju ga vse do davi niso našli.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:09 13. Maj 2020.

    Najnižji možen sarkazem, ki ni sprejemljiv v nobenem primeru.

  • 14:55 12. Maj 2020.

    Evo jutr bo v kvoti umrlih zarad bacilčka!😀😁😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.