V Splitu našli moško truplo

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Tino Juric/PIXSELL
V pristanišču Zenta so včeraj našli del moškega trupla. Po prvih ugotovitvah obstaja veliko možnosti, da trup in noga, najdena na plaži pred desetimi dnevi, pripadata istemu moškemu.
Oglej si celoten članek

Razpadajoče golo truplo brez glave in nog je včeraj našel mimoidoči, danes zjutraj pa so našli še glavo. Kot poročajo na portalu Slobodna dalmacija, obstaja 95-odstotna možnost, da trup in noga, najdena pred desetimi dnevi na plaži Žnjan v Splitu, pripadata istemu moškemu. Truplo naj bi bilo v vodi najmanj 20 dni, predvidevajo pa, da gre za moškega, starega okoli sedemdeset let.

Kot je za omenjeni portal povedal patolog Antonio Alujević, so bile glava in obe nogi odsekani po tem, ko je že nastopila smrt. Pred tem je imel moški več polomljenih reber. "Seveda pa bomo vzorce najdenega trupa primerljali z vzorci noge. Rezultati bodo znani čez pet ali šest dni, obstaja pa velika verjetnost, da deli telesa pripadajo istemu moškemu," je še povedal Alujević.

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:53 17. Oktober 2012.

    če pa so jo že našli -preberi!

  • 14:01 17. Oktober 2012.

    Samo glava še jim manjka, pa bo kompleten.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.