V Srbiji aretirali prodajalce lažnih kosmodiskov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Beogradu aretirali tri moške, ki so prodajali ponarejene kosmodiske.
Oglej si celoten članek

35-letnega Hrvata ter 48- in 49-letnega Srba sumijo, da so v Beogradu registrirali tri podjetja, ki so ukvarjala s prodajo in distribucijo ponaredkov  znanih izdelkov, ki so namenjeni lajšanju bolečin v hrbtu in ramenih.

Sumljivo poreklo, sumljiva kakovost

Delavci v klicnem centru podjetij so telefonirali ljudem in jim ponujali brezplačen kosmodisk, ki da so ga poklicani zadeli v nagradni igri.

Edina obveznost poklicanih, ki so jih izbirali na podlagi telefonskega imenika, naj bi bila plačilo dostave izdelka, ki je sprva znašala 1500 dinarjev (13 evrov), nato pa 1999 dinarjev (17,3 evra).
Pri tem pa klicatelji poklicanih seveda niso obvestili, da gre za ponarejene izdelke, ki so bili po ocenah policije sumljivega porekla in kakovosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:23 2. Oktober 2012.

    Prodam originalni kozmodisk. Tudi ta je namreč nateg.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.