V stanovanju našli truplo

Ljubljanske gasilce so ponoči klicali na pomoč pri odpiranju vrat stanovanja v Ljubljani, kjer so našli moško truplo.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut po eni uri zjutraj so ljubljanski poklicni gasilci v spremstvu policistov v Ulici Ane Zihrlove v Ljubljani odprli vrata stanovanja. 

Policiste je nekaj pred eno uro zjutraj poklical zaskrbljeni občan, ki je povedal, da se njegov znanez ne odziva na klice in zvonjenje v stanovanju na območju Šiške,” pojasnjuje Nataša Pučko z ljubljanske policije.

Policisti so s pomočjo gasilcev vstopili v stanovanje, kjer so našli moško truplo. “Na njem ni bilo znakov nasilne smrti, prav tako dogodek nima elementov kaznivega dejanja,” še dodaja Pučkova. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.