Zaradi klime več tisoč evrov škode

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zgorel je tudi del ostrešja večstanovanjske zgradbe.
Oglej si celoten članek

Vćeraj, okoli 13. ure, so bili ljubljanski policisti obveščeni o požaru v enem izmed stanovanj večstanovanjske zgradbe v centru Ljubljane, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zbrali prva obvestila in zavarovali kraj. Vsi stanovalci so že pred prihodom intervencijskih služb zapustili stavbo. 

Po prvih podatkih naj bi v stanovanju zagorelo zaradi napake v klimatski napravi. V dogodku ni bilo poškodovanih, nastalo pa je za več tisoč evrov škode, zgorela sta stanovanje in del ostrešja. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so dodali na PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.