V Stožicah posebna ureditev

Foto: Žurnal24 Dve uri pred prireditvijo bodo na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulic
Stožice. Pred in med prireditvami v Stožicah ter po njih bodo v okolici preuredili promet. Na Vojkovi cesti bo tedaj potekal enosmerno.
Oglej si celoten članek

Med prireditvami v centru Stožice bo v okolici veljala posebna prometna ureditev, prvič pred današnjo košarkarsko tekmo, so sporočili z Mestne občine Ljubljana. Prvi enosmerni režim bodo uredili dve uri pred določeno prireditvijo, drugega pa eno uro pred koncem dogodka.

Foto: Žurnal24 null

Skladno z občasno prometno ureditvijo bodo vozili tudi mestni avtobusi na linijah 20, 11 in 13. Poleg tega bodo, če bo garažna hiša v Stožicah zasedena, postavili obvestilne table na Vojkovi in Dunajski cesti, na izvozu iz krožišča Tomačevo, na Štukljevi cesti in na krožišču na Titovi cesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.