V Stražunskem gozdu našli truplo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Stražunskem gozdu v Mariboru so našli truplo.
Oglej si celoten članek

V Stražunskem gozdu v Mariboru so našli truplo neznanega moškega, starega med 60 in 70 let, visokega okrog 175 centimetrov, normalne postave, kratkih rjavih – pretežno osivelih las. Oblečen je bil v spodnji del trenirke modre barve, črno majico s kratkimi rokavi in obut v športne copate belo-modro-rumene barve, velikosti 43. 

Moški je umrl med vožnjo s kolesom, sivo-črne barve. Vzrok smrti še ni znan, znakov nasilja na truplu pa ni, so poudarili na PU Maribor. 

Policija prosi vse, ki bi lahko nudili koristne informacije za identifikacijo moškega, da pokličejo na telefonsko številko policije 113 ali se oglasijo na najbližji policijski postaji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.