V streljanju poškodovana oseba

Foto: Anže Petkovšek Via Bona Foto: Anže Petkovšek Via Bona Foto: Anže Petkovšek Via Bona
V Ljubljani je nekaj pred 20. uro prišlo do streljanja.
Oglej si celoten članek

Na Policijski upravi Ljubljana so nam potrdili, da so bili okoli 19.45 obveščeni o najdbi poškodovane osebe na območju Viča. Poškodovani osebi so nudili nujno zdravniško pomoč in so jo z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana.

Ustreljen med službeno zabavo?

Po naših podatkih je bila oseba poškodovana v streljanju, ranjena naj bi bila v gornji predel telesa, kako hude so telesne poškodbe za zdaj ni znano, prav tako ne, koliko nabojev je bilo izstreljenih. Do streljanja je prišlo pred eno od restavracij v bližini nakupovalnega centra. Ustreljeni naj bi po neuradnih informacijah bil direktor Kemijskega inštituta, ki naj bi bil tam na službeni zabavi.

Kot so tudi sporočili s policije, policisti trenutno še opravljajo ogled kraja dogodka in intenzivno zbirajo obvestila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.