V streljanju umrl 47-letnik

Foto: Bralec Silvester Jakša Velike lašče, Foto: Bralec Silvester Jakša Velike lašče,
V streljanju v naselju Hrustovo življenje izgubil 47-letni geodet.
Oglej si celoten članek

V okolici Rašice v naselju Hrustovo v Velikih Laščah je danes dopoldne prišlo do streljanja.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je po do zdaj zbranih obvestilih 46-letni moški v naselju večkrat ustrelil, pri tem pa zadel 47-letnega moškega iz okolice Kočevja, ki naj bi opravljal meritve zemljišča. Pri tem je 47-letnik utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju umrl.

Strelca kmalu prijeli

Kmalu po dogodku so policisti domačina prijeli in mu odvzeli prostost. Med postopkom so mu zasegli tudi orožje. Ogleda kraja kaznivega dejanja sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in tožilec. Policisti bodo z zbiranjem obvestil nadaljevali.

Zemljiški spor

V času streljanja naj bi bilo na kraju prisotnih več oseb. Tragediji pa naj bi botroval spor zaradi zemljišča, osumljeni naj bi bil po poročanju nekaterih medijev v sporu z občino Veliki Lašče zaradi sto metrov makedamske ceste.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 18:22 20. September 2012.

    verjetno je preveč čvekal...mel sem podobno situacijo in kregal sem se z geometrom...krivci pa samo v ozadju poslušajo...in na koncu …

  • 13:01 20. September 2012.

    nevem zakaj ni iskal odgovornega človeka ,ki je podpisal legitimno krajo zemlje?? Kaj je imel stem geometer?? Vseskupaj je pa …

  • 12:15 19. September 2012.

    sožalje svojcem ... kretena pa na goli otok!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.