V strmoglavljenju letala dva mrtva

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med Tolminom in Kobaridom je strmoglavilo ultralahko letalo. Dve osebi umrli.
Oglej si celoten članek

Med Kobaridom in Tolminom je strmoglavilo ultralahko letalo. Nesreča se je zgodila ob 14.52 pri Skalci v bližini Kobarida. "Po prvih podatkih sta pri tem izgubila življenje dva moška. Letalo je strmoglavilo na desnem bregu reku Soče med Kobaridom in Tolminom," je povedal tiskovni predstavnik PU Nova Gorica Dean Božnik.

Motorno letalo aerokluba Portorož je vzletelo z bovškega letališča in na območju Kobarida pri Skalci priletelo v žice daljnovoda ter strmoglavilo na desni breg reke Soče, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Neuradno naj bi umrla dva Slovenca, stara 27 in 33 let.

Na kraju dogodka so poleg policije posredovali tudi gasilci PGD Kobarid, reševalci NMP TOlmin in preiskovalec letalskih nesreč.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.