V Strunjanu našli bohoten nasad konoplje

Foto: PU Koper Nasad konoplje Foto: PU Koper Nasad konoplje Foto: PU Koper Nasad konoplje
Na območju Strunjana so policisti odkrili večji nasad konoplje. Pri prodaji na veliko bi 30-letnik, ki jih je vzgajal, lahko zaslužil najmanj 200 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Pri prodaji na drobno pa bi lahko svoj dobiček povečal za trikrat.

Podatke o velikem nasadu so policisti dobili že septembra. Pri ogledu parcele so našli 124 sadik konoplje, ki so bile visoke od 120 do 200 centimetrov, skupna teža požete konoplje pa je znašala dobrih 74 kilogramov.

Nasad je uspeval pod nadzorom 30-letnega Strunjančana, ki ga bodo policisti Policijske uprave Koper kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:51 30. Oktober 2011.

    škoda, škoda.. :-/<br />Priporočam ogled inštrukcijskih videov od bivšega kriminalista ki so ga vrgli iz službe zaradi kajenje marihuane - …

  • 06:44 27. Oktober 2011.

    Le kdo ga je izdal, tip je očitno komu preveč zaupal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.