V tako mrzlo jutro smo se zbudili

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ponekod so se temperature spustile pod ničlo. Pred nami so suhi in sončni dnevi.
Oglej si celoten članek

Agencija za okolje je v sredo opozarjala na možnost nizkih temperatur in slane na bolj izpostavljenih predelih. Ponekod so se temperature zjutraj spustile pod ničlo. V Babnem Polju so zjutraj izmerili -6 °C, v Logatcu, Zadlogu, Novi vasi- Blokah in na Rudnem polju -4 °C, v Bohinjski Češnjici -3 °C, v Kočevju in na Letališču Jožeta Pučnika -2 °C, v Mežici -1 °C. 

Foto: Profimedia Slana

"Danes bo pretežno jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Popoldne se bo oblačnost predvsem v vzhodni polovici Slovenije povečala. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 13, na Primorskem do 16 °C," napoveduje agencija za okolje. 

Jutri bo večinoma sončno, v vzhodni polovici Slovenije bo sprva pretežno oblačno. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature se bodo gibale od -2 do 5, ob morju okoli 8. Čez dan se bo segrelo od 12 do 15 stopinj, na Primorskem do 18 °C. 

Foto: Profimedia Hladno jesensko jutro

V soboto in nedeljo bo večinoma sončno, v soboto bo v notranjosti Slovenije občasno zmerno oblačno. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Od nedelje dalje bo prevladovalo dokaj sončno in suho vreme, zjutraj se bo po nižinah lahko pojavljala megla. V četrtek in petek bodo padavine v zahodnih krajih postale nekoliko verjetnejše. Začel bo pihati jugozahodni veter. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:21 14. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.