V teh nakupovalnih centrih prihodnje leto skrajšujejo delovni čas

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Priljubljena nakupovalna središča v novo leto vstopajo s krajšim delovnim časom.
Oglej si celoten članek

Nakupovalna središča družbe SES, pod katero spadajo središča ALEJA, Citypark, Citycenter in Europark, bodo v novo leto vstopila s krajšim delovnim časom med tednom.

Od torka, 3. januarja, bodo vse trgovine v omenjenih nakupovalnih središčih odprte od 9. do 21. ure, tudi Interspar, Müller in Dm. Izjema so Kavarne v ALEJI, ki se odpirajo uro prej. ''To je urnik, ki bo v prihodnje veljal med tednom od ponedeljka do petka. Centri so odločitev o krčenju obratovalnih časov za eno uro med tednom sprejeli zato, da bodo tudi s tem pripomogli k čim manjši porabi energije,'' so sporočili iz družbe SES.

Sobotni urnik brez sprememb

Ob sobotah bodo središča obratovala po starem delovnem času od 8. do 21. ure. Prav tako po starem delavniku v ALEJI ostaja odprta ALEJA SKY in restavracije od ponedeljka do četrtka od 10.30 do 22.00, ob petkih in sobotah od 10.30 do 23.30, ob nedeljah od 11.00 do 21.00, kavarne pa se odprejo že ob 10.00.

To soboto, na silvestrski dan, 31. 12., pa bodo nakupovalna središča odprta od 8.00 do 17.00.

Spremenjene urnike na silvestrski dan bodo beležile tudi druge trgovine.

Slovenija Toliko prej se bodo na silvestrovo zaprle trgovine, potem bodo dva dneva zaprte

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:05 29. December 2022.

    odprto do devetih zvečer. pa kdo takrat tja hodi ? drakula. a se spomnite cik-cak nekoč. kdaj so (bi moral …

  • 15:40 29. December 2022.

    """s tem pripomogli k čim manjši porabi energije,""" HAHAHAHAHAHA crknu sem od smeha! Oni se poserjejo na "eko" važno da …

  • 14:18 29. December 2022.

    Ma nkarka verjet da se gre za šparanje- varčevanje energije, ki jo zahteva EU- NIKAR !! Promet UPADA !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.