V teh občinah je največ aktivnih okužb

Foto: covid-19.sledilnik
Foto: covid-19.sledilnik
Aktivne okužbe so prav v vseh slovenskih občinah.
Oglej si celoten članek

Okužbe z novim koronavirusom še naprej ostajajo razpršene po državi, aktivne okužbe so prav v vseh slovenskih občinah. Medtem ko sta v občinah Kostel in Osilnica samo po dve, jih je v Ljubljani skoraj 2000. Občina z največjim deležem okuženih prebivalcev, več kot 3,3 odstotka, pa je Kobilje.

Včeraj so sicer največ okužb zabeležili v Ljubljani (126) in Mariboru (100), sledita Koper (56) in Novo mesto (52).

Covid-19 Novi podatki: Stopicanje na mestu

Zaradi stalnega epidemiološkega preverjanja pa se lahko posamezni podatki razlikujejo oziroma spremenijo. Kot kaže, je v vzhodni polovici države nekoliko več aktivnih okužb kot v zahodni. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:53 6. December 2020.

    mene pa zanima kakšno je stanje na števcu ... 2000 dnevno x 1000 pridemo do knčne številke ... čist tko …

  • 19:17 5. December 2020.

    največja okužba je pa čelavi, ki sedi v vladi in terorizira celo državo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.