V Teksasu odkrili skrivnostno pošast

Foto: Žurnal24 Kojot, pes ali la chupacabra?
Taksidermist Lynn Butler iz Teksasa trdi, da je našel truplo skrivnostnega bitja, ki mu v Mehiki pravijo la chupacabra.
Oglej si celoten članek
Lynn Butler pravi, da je truplo skrivnostne živali našel v kurniku pred tremi meseci, potem ko je noč pred tem slišal, da neznani plenilec divja naokoli.
Zver ima usnjato kožo, prišiljen smrček ter je bolj podobna močno garjavemu psu, vendar nekateri strokovnjaki, ki so truplo pregledali, menijo, da bi lahko šlo za chupacabro. Gre za plenilca, ki so ga prvič opazili leta 1995, njegovo ime pa v prevodu pomeni "sesalec kozje krvi".

Opisi tega skrivnostnega plenilca se sicer močno razlikujejo in nihajo vse od kuščarjev do majhnih medvedov, vsem pa je skupno, da ima velike čekane. Videli naj bi ga v obeh Amerikah in celo v Rusiji.



"Pravil mu bom chupacabra, ker je ljudem  všeč"

Jerry Ayer , Butlerjev prijatelj, ki ima zdaj v lasti truplo, pravi, da ne ve, kaj je. "Če sem odkrit, ne vem, kaj točno je. Rekel bi, da nekakšen spačen kojot oziroma neka hibridna vrsta z gensko mutacijo." Chupacabra pa ga bo imenoval zato, ker je ljudem všeč.
Truplo bo nagačil in ga postavil na ogled in kljub pomislekom, da bi se ga lahko prijel sloves šušmarja, je zadovoljen s publiciteto, ki mu jo je prinesla žival.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.