V torek 200 tisoč nakazil za 30 evrov. Ste med tistimi, ki bodo dobili denar?

Foto: Profimedia Denar, evro, štetje denarja
Komu vse bo država nakazala denar?
Oglej si celoten članek

V torek, 30. junija, bodo družine z enim oziroma dvema otrokoma, ki so upravičene do otroškega dodatka v 1. do 6. dohodkovnem razredu, prejele za vsakega otroka 30 evrov.

Do enkratnega solidarnostnega dodatka je upravičen eden od staršev oz. druga oseba, ki je upravičena do otroškega dodatka.

Tisti, ki so oziroma bodo prejeli povečan znesek dodatka za veliko družino, do tega ukrepa niso upravičeni.

Ukrep za lajšanje posledic epidemije bo prejelo približno 200 tisoč otrok. Skupna vrednost ukrepa je torej težka šest 6 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:45 28. Junij 2020.

    Človek ne more verjeti, koliko Barabizmov so bili oblastniki sposobni storiti v samo nekaj mesecih!!! Samo da bi se Naivnim …

  • 13:32 28. Junij 2020.

    Huda pomoč, čimrej porabit, ne bo dolgo, ko bodo pobirali nazaj, s kakimi prispevki. Politična zgodba, korenčku, sledi palica.

  • 10:30 28. Junij 2020.

    Mogoče pa boste opazili razliko!? Sedanja vlada daje denar ljkudem medtem,ko so leve vlade samo jemale in dajale DELOMRZNEŽEM!! Vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.