V tragični nesreči umrl motorist

Foto: Žurnal24 V nesreči je umrl motorist. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Bralec Žurnala24 nam je sporočil, da se je danes okoli 11. ure dopoldne v Trnovem ob Soči zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila ob 11.15 na regionalni cesti Srpenica–Kobarid v Trnovem ob Soči. Štiridesetletni motorist je z motornim kolesom peljal iz Srpenice v smeri Kobarida.

V Trnovem ob Soči je začel prehitevati neznanega voznika motornega kolesa, ko je iz nasprotne smeri pripeljal 58-letni voznik osebnega avtomobila znamke opel astra, iz okolice Tolmina. Med voziloma je prišlo do trčenja, v katerem je voznik motornega kolesa umrl na kraju nesreče. Pokojni je bil državljan Italije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.