V Trbovljah 84-letnik grozil s samomorom

Neki moški je zlezel na streho trgovine SAM v Trbovljah in grozil s samomorom.
Oglej si celoten članek

Tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Ciperle Adlešič pravi, da je 84-letni moški že na varnem. "Na kraju so bili policisti in gasilci, ki so moškega spravili na varno. Sedaj so začeli z zbiranjem obvestil,“ je povedala Adlešičeva.

Upokojenec, ki je na streho zlezel po servisnih stopnicah, ki se nahajajo na zunanji strani stavbe, je bil predan v zdravstveno oskrbo, smo izvedeli od Gasilskega zavoda Trbovlje, ki so sodelovali pri reševanju, ki je trajalo približno 15 minut. "Ko sta ga gasilec in policist umirila, smo ga s pomočjo vrvne tehnike spravili s strehe," so nam še izdali na Gasilskem zavodu Trbovlje.

Poklicali smo tudi v trgovino, kjer so dogodek potrdili, več pa nam zaposleni niso mogli izdati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.