V trčenju udeležen motorist

Foto: Žurnal24 (Foto: Bralec Žurnala24)
Pri mariborski Fontani se je popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist. Oba sta bila lažje poškodovana.
Oglej si celoten članek

O nesreči nas je obvestil bralec Žurnala24, ki nam je posredoval tudi fotografije. Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje se je nesreča zgodila ob 16.15 na Koroški cesti v Mariboru. Motorist in voznica osebnega vozila sta bila pri tem telesno poškodovana in so ju prepeljali na zdravljenje v UKC Maribor.

Foto: Žurnal24 nesre%C4%8Da, Fontana, maribor

 



Dejanske okoliščine nesreče smo želeli preveriti tudi na PU Maribor, a so bili za nas nedosegljivi. Več informacij o nesreči bo tako znanih tekom jutrišnjega dne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.