V trčenju vlaka in avta dva mrtva

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na nezavarovanem prehodu ceste čez železniško progo na relaciji Stranje–Sodna vas sta trčila vlak in osebno vozilo. Poškodbam sta podlegli dve osebi.
Oglej si celoten članek

Ob 6.16 je bila Policijska uprava Celje obveščena o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na nezavarovanem prehodu ceste čez železniško progo na relaciji Stranje–Sodna vas pri odcepu za Cmereško Gorco. 

Prometna nesreča se je zgodila na nezavarovanem prehodu ceste čez železniško progo na relaciji Stranje – Podčetrtek pri odcepu za Cmereško gorco. Z ogledom kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da se 63-letna voznica osebnega avtomobila ni dovolj prepričala, če lahko varno prečka nezavarovan prehod ceste čez železniško progo in izsilila prednost potniškemu vlaku, ki je v tistem trenutku pripeljal iz smeri Pristave proti Podčetrtku.

Trčenje med vlakom in osebnim avtomobilom je bilo tako hudo, da sta voznica in 66-letni sopotnik v osebnem avtomobilu na kraju nesreče poškodbam podlegla. Na vlaku potnikov ni bilo, nihče od osebja vlaka pa ni bil poškodovan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:33 16. September 2013.

    Naj me pes , če ve 80% Slovencev , kje je ta Sodna vas in Cmerška gora. Se pravi , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.