Trije so prišli, da ga pretepejo, v bolnišnici pa je končal eden od njih

Foto: Suzana Kos Nasilje, pretep
Policija je v sredo zvečer v Dekanih posredovala v pretepu, ki naj bi ga sprožile žalitve prek družbenih omrežij.
Oglej si celoten članek

Med prepirom so enega od udeležencev prepira poškodovali in ga nato odpeljali v bolnišnico. Policisti zbirajo obvestila o dogajanju in opravljajo razgovore, po ugotovitvi okoliščin pa bo sledil ustrezen ukrep.

V Dekane so se v sredo zvečer z osebnim avtomobilom pripeljali trije moški, ki so nameravali fizično napasti domačina, ki naj bi jih užalil preko družbenih medijev, so danes sporočili s koprske policijske uprave.

Policisti so v razgovoru ugotovili, da je Koprčan prišel v Dekane, med prepirom pred hišo pa ga je eden od domačinov poškodoval z nožem. Pred tem je trojica, ki se je pripeljala z vozilom, pretepala njegovega brata.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:39 14. Maj 2020.

    Trojica je pretepala njegovega brata. Res hrabro,še dobro dajih ni postrelil,bando.....

  • 13:13 14. Maj 2020.

    Preko socialnih omrežij lahko zapišeš vse in vsakogar žališ dokler je to dovoljeno velikemu vodji .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.