V trezorju pokojnika našli strup

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Svojci so poklicali na pomoč policijo.
Oglej si celoten članek

Policiste PU Ljubljana so na pomoč poklicali svojci pokojnega moškega, ki so v trezorju pokojnega sorodnika našli sumljive predmete. V njem naj bi bili dve manjši ampuli in predmet, za katerega so sumili, da bi lahko bil eksplozivno telo. 

Na kraj so prišli policisti in gasilci. Ugotovili so, da je bil v trezorju detonator, starejše izdelave, ki so ga uporabljali za eksplozive v rudnikih. Policisti so detonator ustrezno zavarovali in odpeljali v uničenje. 

Dve originalno zaprti 2-mililitrski ampuli, v katerih naj bi bil domnevno strup, je prevzel Nacionalno forenzični laboratorij, ki bo sno analiziral.

Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih in ugotovitvah obveščali pristojno tožilstvo z ustreznim aktom.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.