V trku umrl motoristov sopotnik

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Iz PU Ljubljana so sporočili, da se je v Ribnici zgodila huda prometna nesreča. Trčila sta motorno kolo in osebni avtomobil. Sopotnik motorista je zaradi poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

"Nekaj minut pred 15. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči v Ribnici, v kateri je ena oseba zaradi posledic trčenja na kraju nesreče umrla," je zatrdil Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik PU Ljubljana.

Petdesetletni voznik osebnega avtomobila je vozil po Škrabčevem trgu v Ribnici iz smeri glavne ceste v smeri Kolodvorske ulice. Med vožnjo je zavil s prednostne ceste levo in pri tem zaprl pot 20-letnemu vozniku motornega kolesa.

"V trčenju je 25-letni sopotnik na motornem kolesu utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Voznik motornega kolesa je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center,"
dodaja Stojnšek.

Kraj prometne nesreče si je ogledala tudi preiskovalna sodnica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.