V Trstu aretirali Slovenca

Foto: Žurnal24 Slovenec naj bi bil specializiran za krajo luksuzih vozil. (Foto: Žurnal24)
27-letni Koprčan naj bi bil član mednarodne kriminalne združbe.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija je po poročanju spletnega časopisa Trieste Oggi aretirala 27-letnega Slovenca Aleksandra Radujka. Koprčana, ki naj bi bil specializiran za kraje prestižnih avtomobilov, so ujeli, ko je iz Trsta hotel odpeljati audi Q7, ki je bil sicer nekaj dni prej ukraden v Trevisu.

Radujko je poskušal policistom zbežati peš, zapodil se je proti gozdu, a so ga policisti po nekaj minutah ujeli. Slovenec je zdaj v priporu v tržaškem zaporu Coroneo.

Kot še piše omenjeni spletni časnik, pa naj bi bil član mednarodne kriminalne združbe, ki se ukvarja s preprodajo ukradenih avtomobilov na trge vzhodne Evrope in prodajo droge ter naj bi bil znanec policije tudi v Sloveniji in na Hrvaškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:33 13. December 2011.

    Zakaj niso za njem streljal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.