V Tušu garantirano najcenejši

V Tušu garantirajo svojim kupcem, da bodo nakupe pri njih opravili po najnižjih cenah v Sloveniji. Podrobno so namreč preverili ponudbo na trgu in tako sedaj zagotavljajo najugodnejše cene ter neprekosljivo kombinacijo odličnosti in ugodnosti.
Oglej si celoten članek

 

Kupci so v Tušu na prvem mestu, prav zato so se v podjetju odločili, da jim pridejo še bolj naproti in jim ponudijo najboljše po najugodnejših cenah. Pregledali in primerjali so izbrano trgovsko ponudbo v Sloveniji ter preverili izdelke, ki jih imajo kupci najraje, da bi lahko kar najbolj ugodili željam in potrebam njihovih strank. 

Vsak teden bodo v akciji Zvezde tedna kupcem predstavljeni novi izdelki, označeni z oznako »Garantirano najcenejši«, najnižjo ceno v določenem obdobju pa pri Tušu zagotavljajo tudi z obljubo, da za enak izdelek istega proizvajalca povrnejo razliko in celo nekaj dodajo, če bi ga kdorkoli pri drugem trgovcu, kjer so cene primerjali, našel po nižji ceni od Tuševe in prinesel dokazilo o tem.

Podrobnosti o akciji »Garantirano najcenejši« lahko vsakdo najde na Tuševi spletni strani www.tus.si in v vseh Tuševih trgovinah ali franšizah.

Ker želijo, da trgovine Tuš vsakdo zapusti zadovoljen, se bodo pri ponudbi novih Tuševih zvezd potrudili ter razvajali z odlično ponudbo in ugodnimi cenami, saj prisegajo na kakovost, ki jo zagotavljajo brez kompromisov. V promocijski akciji Zvezde tedna bodo tako Tuševi kupci našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, ugodno ceno in popolno svežino odražajo njihovo poslanstvo: ponuditi najboljše po najnižjih cenah.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.