V Tušu spet pokvarjeni izdelki

Foto: Žurnal24 Tudi tokrat so v Tušu v Luciji prodajali pokvarjene izdelke. (Foto: Bralec Grega
Bralec nas je opozoril, da je v eni izmed Tuševih prodajaln naletel na več kot dva tedna pretečene toaste, prekrite s plesnijo. V Tušu odgovarjajo, da je verjetnost za to zelo majhna.
Oglej si celoten članek

Bralec Grega nam je sporočil, da je v Tuševi prodajalni v Luciji ponovno naletel na pokvarjene izdelke. Tokrat je kupil toaste, ki so bili že 17 dni prek roka uporabe.

"Kvaliteta in svežina izdelkov, ki jih ponujamo v naših trgovinah, so temelj naše ponudbe. V procesu od nabave do prodaje blaga je zato več varovalk in točk preverjanja kvalitete in svežine izdelkov. Zato je verjetnost, da bi bil na policah naših trgovin izdelek s pretečenim rokom uporabe, zelo majhna," na dogodek odgovarjajo v Tušu. "Če je kljub ostremu nadzoru prišlo do napake, jo iskreno obžalujemo," še pravijo pri trgovcu.

Dvakrat enako
"Vse skupaj verjetno izgleda, kot da hodim v eno in isto trgovino in načrtno iščem izdelke s pretečenim rokom, vendar sem pri dveh obiskih v razmiku meseca in pol vsakič domov prinesel enega pokvarjenega oziroma s pretečenim rokom," pravi Grega.

"Stopil sem do odgovorne osebe. Gospodična se mi je sicer prijazno opravičila, hkrati pa izpostavila enak problem kot v prejšnjem primeru, da je zelo težko voditi evidenco za toliko izdelkov," je še zapisal bralec. Po naših informacijah naj bi v omenjeni trgovini izdelke še vedno evidentirali na roke, primanjkovalo pa naj bi jim tudi osebja.

Strog in še strožji nadzor
Ob tem v Tušu zagotavljajo, da se "roki uporabnosti izdelkov preverjajo ob vsakem dodatnem polnjenju polic, inventurah in neposredno pred predajami naročil",  ter dodajajo, da bodo "še poostrili notranji nadzor, s katerim odkrivamo napake v postopku".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.