V UKC le še dva poškodovanca

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Dva izmed petih poškodovanih, ki so jih sprejeli v UKC Ljubljana, sta še hospitalizirana. V jeseniški bolnišnici eden. Proga odprta.
Oglej si celoten članek

"V UKC Ljubljana smo med vikendom oskrbeli in operirali pet poškodovancev. Vsi so izven življenjske nevarnosti," so sporočili iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana.

Trije izmed poškodovanih, ki so jih k njim pripeljali po petkovem trku vlaka na Jesenicah, so utrpeli poškodbe obraznih kosti in so jih operirali kirurgi specialisti s kliničnega oddelka (KO) za maksilofacialno in oralno kirurgijo Kirurške klinike. Dva sta še vedno hospitalizirana na KO za travmatologijo in tudi izven smrtne nevarnosti. V jeseniški bolnišnici ostaja še en poškodovan od osmih, ki so jih v petek sprejeli.

V nesreči vlakov se je vsega skupaj poškodovalo 34 ljudi, od tega devet huje. Policija še vedno preiskuje, zakaj je prišlo do nesreče. So pa včeraj že odprli železniško progo Jesenice–Nova Gorica za ves promet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.