V UKC Maribor alarm zaradi vonja po plinu

Foto: UKC Maribor Koronavirus - UKC Maribor
Foto: UKC Maribor Koronavirus - UKC Maribor
V UKC so v sporočilu za javnost poudarili, da je položaj v kliničnem centru pod nadzorom, vzrok zaznave vonja po plinu pa še preiskujejo.
Oglej si celoten članek

V UKC Maribor so zaradi zaznave vonja po plinu nemudoma aktivirali pristojne službe, ki so opravile pregled. Kot so sporočili, noben od bolnikov ali zaposlenih ni bil ogrožen, čeprav so jih nekaj premestili v druge prostore. 

"Na podlagi zaznav vonja po plinu na območju UKC Maribor je bil nemudoma aktiviran oddelek za vzdrževanje objektov in naprav, ki je s pristojnimi službami takoj opravil pregled in ugotovil, da na območju UKC Maribor ni pomanjkljivosti v zvezi z uhajanjem plina. Požarni alarmi se niso aktivirali," so navedli.

Kot so dodali, so določene bolnike preventivno pravočasno premestili v druge prostore, kjer vonja po plinu ni bilo zaznati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.