V Umagu napadel Slovakinjo

Umaška policija je zaradi napada na Slovakinjo prijela državljana Bosne in Hercegovine. Moški je bil izgnan s Hrvaške.
Oglej si celoten članek

S Hrvaške poročajo o napadu na 40-letno Slovakinjo, ki se je z otroškim vozičkom sprehajala po mestu. Do nje je pristopil 45-letni državljan Bosne in Hercegovine in jo brez razloga s pestjo udaril v obraz. Ženska je utrpela lažje telesne poškodbe.

Policija je napadalca hitro prijela in zoper njega podala ovadbo. Med preiskavo so ugotovili, da se 45-letnik na Hrvaškem nahaja nezakonito. Do 2018 mu je bila namreč izrečene prepoved vstopa na Hrvaško. Policija ga je izgnala iz države in prepoved podaljšala za pet let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:01 9. Avgust 2014.

    potencialni napadelec in lahko tudi morilec..... morali bi ga strpat v čuzo....

  • 09:04 9. Avgust 2014.

    Samo izgnali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.