Znane podrobnosti: Policistko z nožem poškodoval po glavi, uporabiti so morali strelno orožje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na PU Velenje so streljanje potrdili.
Oglej si celoten članek

V Velenju so danes okrog 12. ure odjeknili streli. Kot so policisti pojasnili za 24 UR, so prejeli klic, da neznanec v centru Velenja razgraja in grozi s samomorom. Ko so ga izsledili, je policiste napadel z nožem, zato so izstrelili opozorilni strel. Osumljenec je pobegnil, a policisti so ga ponovno dohiteli. Ker jih je znova napadel z nožem, so uporabili električni paralizator, vendar je storilec kljub temu uspel policistko z nožem poškodovati po glavi, zato so zoper njega uporabili strelno orožje. 

Zaradi poškodb sta bila policistka in kršitelj z reševalnim vozilom odpeljana v celjsko bolnišnico. 

xxx

Več sledi ...

Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 46

  • 08:20 12. November 2020.

    u glavnem 22 letni bosanc...verjetno pripadnik islamske skupnosti..uvožen od humanitarne organizacije tanje fafajon

  • 00:20 12. November 2020.

    Je ravno na kulturnni dan , takrat še podžupan, razlagal, kako so prišlekli obogatili kulturo v Velenju. Ne vem, ali …

  • ode
    22:57 11. November 2020.

    Izgleda, da se policaji dobesedno nastavljajo, iščejo poškodbe in hočejo, da bi jih kdo poškodoval. Enako lahko rečemo tudi, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.