V vozilu skrival 52 zavojev marihuane

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Voznik je v avtomobilu skrival 52 zavojev marihuane.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so na Mejnem prehodu Gruškovje policisti in preiskovalci Finančnega urada Maribor pri 31-letnem srbskem državljanu odkrili 52 zavojev marihuane. Med temeljito mejno kontrolo vozila, prtljage in potnikov so preiskovalci finančnega urada odkrili dva posebej prirejena prostora ter večje število paketov s posušenimi deli rastlin. 

Kriminalisti so 31-letniku zasegli predmete, pomembne za nadaljnji kazenski postopek, ter pakete, v katerih je bilo okrog 21 kilogramov prepovedane droge konoplje. 

Foto: PU Maribor zaseg droge

Foto: PU Maribor zaseg droge

 

 

 

 

 

Srbskemu državljanu so odvzeli prostost. V ponedeljek so ga privedli k preiskovalnemu sodniku in zoper njega podali kazensko ovadbo. Preiskovalni sodnik je zoper 31-letnika odredil pripor. 

S prodajo omenjene droge bi osumljenec v Sloveniji lahko pridobil približno 105.000 evrov.

Foto: PU Maribor zaseg droge

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.