V vrsti sta se stepla

Foto: Žurnal24
Na koprski avtobusni postaji so bili v torek priča zanimivemu dogodku. Dva moška sta se stepla, ker se je eden izmed njiju vrinil v vrsto za nakup avtobusnih vozovnic.
Oglej si celoten članek

Na avtobusni postaji v Kopru je popoldne prišlo do spora in pretepa, so sporočili iz PU Koper. Medtem ko je skupina ljudi čakala v vrsti za nakup avtobusnih vozovnic, se je 37-letni moški sprehodil mimo vrste in se vrinil.

To pa enemu od čakajočih ni bilo všeč in je prišlo do prerivanja. 33-letni moški je tako 37-letnega moškega izvlekel iz vrste in ga večkrat udaril.

Policisti so ju nato pomirili, 33-letnega moškega pa so kaznovali z 250 evri.

Najprej ženski, nato še moška
Zvečer pa so se v Dekanih zaradi predaje stanovanja in vračila ključev sprli najemniki in lastniki stanovanja.

Kot so sporočili koprski policisti, sta se najprej sprli ženski, prepir pa sta z uporabo pesti nadaljevala moška. Policisti so zaradi kršitve 24-letnega najemnika in 39-letnega moškega denarno kaznovali, ženski pa opozorili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.