V vrsti za iphone 5 čakali že od sinoči

Foto: Anže Petkovšek iPhone 5, čakanje, vrsta Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iPhone 5, čakanje, vrsta Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone Foto: Anže Petkovšek iphone
Novi iPhone 5 v Sloveniji razprodan.
Oglej si celoten članek

Pri nas je bilo iphone 5 mogoče kupiti le na Čopovi ulici v Ljubljani ter na Glavnem trgu v Mariboru. "Trgovino smo odprli ob 6. uri, ob 7.10 smo prodali vseh 23 telefonov," so za nas povedali na Si.mobilu v Mariboru. V Ljubljani pa so 21 aparatov prodali v 30 minuath. Ljudje so v prestolnico po novi telefon prišli iz vseh koncev Slovenije. Nekateri so se v vrsto postavili že sinoči ob 20. uri.

Si.mobil je ponoči objavil obvestilo, naj se kupci več ne postavljajo v vrsto. Količina telefonov je bila namreč omejena. Rezervacije niso bile možne, bodo pa za drugi val prodaje.

"Že v sredo smo vzpostavili sistem rezervacij za prihodnje pošiljke. Tudi tam je vrsta velika, zato uporabnikom priporočamo, da se čim prej vpišejo na listo. Kdaj bodo telefoni znova v prodaji, bo znano predvidoma prihodnji teden," so za nas povedali na Si.mobilu.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 08:35 4. Oktober 2012.

    Meni je všeč "I-var", pa še zaloge so ga skor neomejene :)

  • 08:32 4. Oktober 2012.

    Je, na podlagi IMEI št.... vendar je birokracija kar dolga in če telefon "zatava" izven SLO mej, rajše pozabi.

  • 16:57 28. September 2012.

    A se lahko telefon izsledi, če je ukraden ???????????????????????????????????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.