V vseh 10 občinah danes predčasno glasovanje

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V vseh desetih občinah lahko volivci danes predčasno oddajo glas za svojega kandidata. Nadomestne županske volitve bodo sicer potekale to nedeljo, za županski stolček na Magistratu pa se bodo kandidati v boj podali 25. marca.
Oglej si celoten članek

Volivke in volivci bodo v vseh desetih občinah, kjer bodo v nedeljo potekale nadomestne županske volitve, danes imeli možnost, da na predčasnem glasovanju oddajo svoj glas. V šestih občinah so to lahko storili že v torek, v večini pa bodo lahko predčasno glasovali še v četrtek.

Predčasno glasovanje vse tri dni poteka v Mestni občini Slovenj Gradec, občinah Polzela, Metlika, Radeče, Bovec in Krško. Danes se predčasno glasovanje začenja še v občinah Mirna Peč in Duplek, kjer bodo lahko volivke in volivci, ki v nedeljo ne bodo mogli na volišča, svoj glas predčasno oddali tudi v četrtek. Samo danes pa bo predčasno glasovanje v občinah Železniki in Destrnik.

V Mestni občini Ljubljana, kjer bodo županske volitve 25. marca, bo predčasno glasovanje potekalo 20., 21. in 22. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.