V začetku tedna slabše vreme

Foto: Žurnal24 Včeraj in danes so številni odšli na Obalo. (Foto: Žurnal24)
Izkoristite današnji sončen dan – že kmalu se namreč obetajo padavine.
Oglej si celoten članek

Danes popoldne bo jasno, temperature pa bodo dosegle tudi do 24 stopinj Celzija. Že jutri bo na zahodu postopno več oblačnosti, drugod bo še delno jasno. Po podatkih Agencije za okolje bo popoldne od severa začelo deževati, do večera pa se bo dež razširil nad večji del Slovenije – vmes lahko tudi zagrmi. Najnižje jutranje temperature bodo od dve do devet, najvišje dnevne od 17 do 23 stopinj Celzija.

Za podrobnejše informacije o vremenu obiščite stran vreme.net

V torek se obeta precejšnje poslabšanje. Dopoldne se bo sicer delno razjasnilo, popoldne pa bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami. Že v sredo naj bi znova posijalo sonce, temperature pa naj bi se dvignile. Jasno vreme bo prevladovalo vse do konca naslednjega tedna.

Preberite še: Na Obali se že sončijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.