V Zagrebu grozil z nožem in bombo

Foto: arhiv Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Fotografija je simbolična.
Zagrebška policija je prijela 26-letnega slovenskega državljana.
Oglej si celoten članek

Mlad Slovenec je v hrvaški prestolnici grozil z bombo in nožem ter pri tem oropal menjalnico in kiosk.

Na prvi tatinski pohod je odšel 25. septembra okrog 14.30, ko je zaposleni v kiosku na Vlaški ulici v Zagrebu vzel 7.900 kun, kar znaša dobrih tisoč evrov.

1. oktobra okrog 10. ure dopoldne je kaznivo dejanje ponovil, tokrat v menjalnici v isti zagrebški ulici. Ukradel je 4 tisoč kun, to je dobrih 500 evrov.

Tretjič je želel "udariti" tri dni kasneje, ko je v menjalnici v Ulici Frana Petrića zopet grozil z nožem in bombo ter s strani zaposlene v menjalnici terjal denar. V tem primeru zahtvanega ni dobil in pobegnil z mesta dogodka.

Policija ga je prijela in podala prijavo na državno tožilstvo.

Slovenija Policija ujela tatu 13 bund

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.