V zaporu umrl morilec 8-letnice

Foto: Žurnal24 (Foto: Press)
Srbski morilec Mladen Ogulinac, ki je 26. junija posilil in nato zadavil 8-letno Marijo Jovanović, je umrl v posebnem oddelku beograjskega zapora. Vzrok: srčni infarkt.
Oglej si celoten članek

Umor nedolžne deklice je pred mesecem dni šokiral srbsko javnost. Ogulinac je po prijetju priznal, da je deklico iz mesta blizu Novega Sada najprej posilil, nato pa še zadavil.

Kot so sporočili iz srbske uprave za izvrševanje kazenskih sankcij, je smrt Ogulinca včeraj zjutraj ob 5.20 uri potrdil dežurni zdravnik, ki je prišel po klicu sojetnikov.

Ogulinac naj bi tako ponoči umrl zaradi srčnega infarkta, a kljub temu so truplo poslali na obdukcijo, da ugotovijo natančen vzrok smrti.

Novica o smrti morilca in pedofila se je takoj razširila v mestu, kjer je živela osemletna deklica z družino. "Kaj drugega se ne bi smelo zgoditi. Morilec je najden mrtev ravno na dan, ko se je rodila naša Marija, in ko bi morali zdaj praznovati njen rojstni dan," je dejal oče deklice Slobodan.

52-letnik je vstopil v hišo osemletne punčke v času, ko je bila ta v njej sama s štiriletnim bratcem. Ogulinac naj bi jo zvabil k sebi domov v sosednjo ulico, kjer jo je posilil, nato pa zadavil.

"Moški je deklico prekril z listjem, v usta pa ji je zabasal krpo," je zatrdila Đuraškovićeva. Izginotje deklice so prijavili starši, ki so se ob 16. uri vrnili iz službe. Hčerko so našli na dvorišču nasilneževe hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.