V Zari se obeta velika sprememba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po novem letu bo v trgovinah Zara prišlo do spremembe, ki je bo marsikateri kupec vesel.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh se je na spletu razvnela debata o tem, kakšne so cene v prodajalnah Zara. V oči je zbodla eitketa, na kateri je bila nižja cena prelepljena z nalepko, na kateri je bila deset evrov višja cena. 

xxx

Zakaj je do tega prišlo, smo preverili v podjetju Magistrat International, ki je v Slovenijo pripeljalo Zaro. "Obleka, ki je na sliki, je prišla z napačno etiketo in smo jo ob prevzemu prelepili. 49,95 eur je prava cena za to obleko, kar se lahko preveri tudi na spletni strani," je povedal Jožica Brcar, direktorica komerciale. 

Ob tem je dodala, da cene v Zari niso enotne za vse evropske trge. "Kar nekaj artiklov je v Sloveniji cenejših kot v Italiji ali Avstriji. Res pa je nivo cen v Španiji najnižji. Z velikim zadovoljstvom lahko sporočimo, da bodo s 1.januarjem vse cene v Sloveniji enake kot v Španiji," je še razkrila Brcarjeva. Novica bo verjetno naletela na pozitiven odziv. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 15:57 4. December 2016.

    Kaznovat vse te firme z 100x zneskom kazni, pa da vidimo če se bodo še šli to zajebancijo.

  • Black Friday = Fake Friday. To prisrčno praznovanje ki so ga trgovci vzel iz ZDA je sinonim za nategovanje.<br />Povsod …

  • 12:05 3. December 2016.

    Enako je v vseh trgovinah. Sem ravno kupoval tv in sem pred "black friday" bil v harveynormanu. cena 999 in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.