Vadil z akrobati in se poškodoval

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Prilagoditev obveznosti. Zaradi poškodbe pri vajah z The Dunking Devilsi bo moral predsednik Pahor v naslednjih tednih več počivati.
Oglej si celoten članek

Predsednik republike Borut Pahor se je v nedeljo popoldan poškodoval med treningom z akrobatsko skupino The Dunking Devils. Kot so zapisali v kabinetu predsednika, bodo "zaradi poškodbe med športno aktivnostjo predsednika republike ob današnjem obisku deželnega glavarja izvedli le sedeči fototermin".

"Predsednik si je med treningom z The Dunking Devilsi poškodoval spodnjo golensko mišico," je povedal Matjaž Nemec z urada predsednika. "Ne gre za nič hujšega, bo pa verjetno primoran naslednje tri tedne mirovati," je dodal in pojasnil, da bodo temu primerno v naslednjih tednih prilagodili tudi njegov urnik.

Promocijski video

S poznano akrobatsko skupino je predsednik želel pripraviti promocijski video za evropsko prvenstvo v košarki. "To je bil predsednikov vložek v projekt, s katerim smo želeli pokazati, da kot država podpiramo projekt," je razložil Nemec in pojasnil, da se je predsednik s tem namenom udeleževal priprav.

Nekaj video materiala so že uspeli posneti, vendar ne vedo, ali ga bo dovolj za promocijski filmček.

Pahor se je sicer pri športnih aktivnostih že enkrat poškodoval. Zaradi padca s konja je bil septembra na opazovanju v ljubljanskem kliničnem centru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:05 3. Junij 2013.

    Glumi Pahor narodnog junaka<br />a narod vidi svog glupaka.<br />Nije jeftin, nije više tako fin<br />u sebi ima samo andrenalin.<br …

  • 19:41 3. Junij 2013.

    upam, da ga bo poškodba izučila in bo nehal afne guncat, sicer pa škoda besed za takega predsednika, ki je …

  • 19:23 3. Junij 2013.

    bolje da počiva,bo manj bedarij od skorumpiranega presednika,oz predsednika,bog nam pomagaj od dna od človeka....kaj vse ljudje delajo za denar...pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.