Valentinova razstava mačk

Foto: Žurnal24 Na razstavi boste na svoj račun lahko prišli ljubitelji mačk. (Foto: Anže Petkov
V Ljubljani še jutri poteka tradicionalna mednarodna razstava mačk. Tokrat je tema Valentinovo.
Oglej si celoten članek

Razstavo organizira Felinološkego društvo Ljubljana v Športnem društvu Gib na Drenikovi ulici v ljubljanski Šiški.

Udeleženci prihajajo iz Avstrije, Češke, Hrvaške, Italije, Madžarske, Nemčije, Poljske, Slovaške in tudi Slovenije. Na razstavi, ki bo tokrat v znamenju valentina, bodo dobrodošle tudi domače mačke, sporočajo organizatorji.

Razstava bo med drugim priložnost za stik z vzreditelji in lastniki mačk, pri katerih se je mogoče pozanimati o posebnostih in značilnostih posameznih pasem. Na njej bodo dostopne informacije o širši oskrbi mačk in življenju z njimi. Prav tako bodo organizatorji k predstavitvi povabili društva za zaščito in varstvo živali.

Razstava v znamenju Valentina
Če je bila lanska razstava mačk tudi v znamenju pusta, bo letošnja zaradi datumske bližine v znamenju valentinovega, zato bo v njenem programu mogoče srečati tudi najbolj simpatične "valentinove mačje pare," sporočajo organizatorji..

Na ljubljanskih razstavah običajno sodeluje okoli 200 mačk različnih pasem iz omenjenih držav. Nekatere so v slovenskem prostoru zelo redke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.