Valilnica virtuozov

Foto: Žurnal24 "Program bo prilagojen stopnji znanja in bo potekal individualno," pojasnjuje Gr
Jazz kamp. Za profesionalce in amaterje. Delavnice, festival ...
Oglej si celoten članek

 Kranj bo sredi avgusta že sedmič v znamenju jazz kampa. "Namenjen je profesionalnim in amaterskim glasbenikom," pravita organizatorja Primož in Gregor Grašič. Šolnina znaša 200 evrov, vstopnin za koncerte ne bo.

Predavatelji bodo pianist Emil Spanyi, tolkalec Christophe Bras, kitarist Primož Grašič, saksofonist Heinz Von Hermann, pevka Ines Reiger, vibrafonist Boško Petrovič, trombonist Matjaž Mikuletič, kontrabasist Aleš Avbelj, trobentač Lasse Lindgren in kitarist Dave Goodman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.