Vam ponujajo 250 evrov? Ne nasedajte!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spar Slovenija opozarja na lažno nagradno igro
Oglej si celoten članek

Spar Slovenija opozarja, da se je v minulih dneh pojavila lažna nagradna igra, ki naslovljence prek sporočil neupravičeno nagovarja v imenu trgovca in od njih zahteva delitev sporočila med prijatelje ter vpis osebnih podatkov za domnevno pridobitev darilne kartice ali živil v vrednosti 250 evrov. Gre za zlorabo blagovne znamke Spar Slovenija.

Nagradna igra, ki jo naslovniki prejmejo v obliki sporočila, vključuje Spar logotip oz. fotografijo trgovine Spar in se začne s čestitko oz. navodili, kako naj bi uporabnik pridobil darilno kartico ali brezplačna živila v vrednosti 250 evrov.

Vse prejemnike takšnih sporočil opozarjajo, naj ne vpisujejo svojih podatkov, posredujejo sporočila ali odpirajo poslanih povezav.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.