Vandali nad ohišje, a radarja ni bilo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Uničevanje stacionarnih radarjev za nadzor hitrosti se je očitno iz štajerske prestolnice razširilo še na knežje mesto. "Padel" je tisti na Babnem, a naprave v času napada ni bilo v ohišju.
Oglej si celoten članek

"Ohišje je bilo res podrto, vendar v njem takrat ni bilo nameščenega radarja," je za Žurnal povedala Alja Tihle Hren iz Mestne občine Celje.

Dogodek je bil prijavljen policiji, podatkov o povzročeni materialni škodi pa še nimajo.

Kot poudarjajo na občini, se je takšen napad pri njih zgodil prvič. V Mestni občini Celje imajo nameščene tri stacionarne radarje in enega v avtomobilu, ki stoji v bližini šol in vrtcev.

Radar na Babnem je bil postavljen spomladi na ravnem odseku ceste, kjer so vozniki v preteklosti zelo radi kršili omejitev 50 kilometrov na uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 10:52 28. Oktober 2012.

    kdo bi popustil?? Za popuščanje je potrebno poštenje!! Sej vidiš naše plače a so delo poštenih ljudi?? Tukej ni več …

  • 10:50 28. Oktober 2012.

    ti izgleda da vse razumeš?? V Avstriji nimajo sociale za plačo in vsekakor take tudi ne kaznujejo!! V Sloveniji ,ki …

  • 23:32 26. Oktober 2012.

    Uničevanje radarjev je tako kot nerganje nad kaznimi in nadzorom znak primitivizma in anarhizma, ki ga v germanskem svetu (Avstrija, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.